Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

 

HÄSTARNA BUS

Säga vad man vill om Viktorius men en räv bakom örat har han alltid haft och efter att vår gammel gjort entre så kunde man ju tro att han skulle få lite "ordning på pöjken" men ack vad vi bedrog oss. Det konstaterades att vi just fått en ny medlem i familjen stöpt i samma form fast i något mindre storlek 

Häromdagen kom jag som vanligt ner till hästarna och tittade ut över vidderna....men?....va?


I höställningen var det tomt trots att jag nyligen lagt in en ny storbal och när jag kikade lite närmare så såg jag att dom lyckats få ut den....

Jaja, men varför bli förvånad . Bekymret är bara det att den måste upp tillbaka och det klarade inte jag av så det var bara att ringa på gubben. Ville egentligen inte det då han skulle börja jobba natt och sen så är han ju inte direkt ngn hästmänniska vilket Viktorius till sin glädje har upptäckt och han har Pompom under strikt upplärning.

Från själva insläppet och ner till höet är det en bit och staketet går ganska nära ravin och där emellan är det lite snårigt, inget ställe man direkt vill gå på men iallafall...

Therese, en av mina närmaste vänner brukar säga till mig att man ska gå emot sina rädslor och DET FICK HANS GÖRA DENNA DAGEN.


MONSTER 1 o MONSTER 2

Han ropade när han kom och Viktorius som stod bredvid mig fick span direkt .

Jag ställde mig upp och sa att nu kan du komma och jag talade vänligt men bestämt om för Viktorius att nu är du så god å stannar här. Det gick en liten stund sen började Vicke lite i godan ro sådär att vandra mot sitt mål....HANS . Spänningen var olidlig men plötsligt viker han av och går och ställer sig i närheten av Pompom och inget mer med det.

Hästarna stod roade och studerade oss när vi tog reda på deras elände . Så sakterliga började Viktorius o Pompom närma sig . Halvvägs upp till insläppet stannar Poms och Vicke fortsätter ner till oss. Hans hade ögon i nacken men det verkade som om lugnet bestod...

MEN JAG KÄNNER MIN KUNG JAG! 

När vi var klara så gick Hans iväg, Pompom stod kvar men Hans känner sig rätt trygg med honom men höll sig ändå efter staketet....PLÖTSLIGT skriar Vicke, slår på en jättebrall och så bar det av .... travar mot målet i sikte, Hans kastar sig över staketet och därmed känner sig Vicke nöjd med resultatet. Båda hästarna sluter upp och håller ordning på att stackars Hans håller sig på rätt sida hela vägen upp.....

-JUST JA, UTSIDAN !

När jag väl kommer ikapp o Hans beger sig hemöver mot Munkfors så kommer Viktorius fram till mig och buffar sådär lite kärleksfullt som bara han kan  och jag konstaterar att hästarna är mycket nöjda med resultatet och jag kunde inte annat än å inse faktum att detta var teamwork och så uträknat trots att en häst i expert-mun aldrig skulle kunna vara det ....

MEN DET TROR JAG VAD JAG VILL OM!PS: Vill tillägga för den som funderar på om inte situationen kunde bli farlig....man kan visserligen aldrig garantera något men man kan läsa av ett djur och hade Viktorius verkligen velat något illa så hade han handlat helt annorlunda DET VET JAG IALLAFALL!

 

 

 

Söndagen den 5 juni 2016 kl. 10:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

50 ÅR - DEN MAGISKA GRÄNSEN HAR KOMMIT!

Förändringen på den stora dagen blev ett faktum  men en fin dag fick jag iallafall . Resan uteblev men vad gör väl det när det finns så mycket spännande saker på hemmaplan. 

Dagens firande blev i "min" nästan gamla hemby Munkfors.

I Hans  lilla lya startade jag upp rejält då jag med elvispens hjälp försökte elda upp köket. Men värst kändes det då jag skulle förklara varför jag lagt hans mammas elvisp i frysen .

  

Det blev en fin dag men jag blev också lite naggad i kanten från ett oväntat håll men det mörka molnet på himlen tog ödets nyck hand om då Anitas äldsta dotter Jennifer på 10 år skrev dessa vackra rader och kom ut till mig på kvällen innan läggdags då jag satt vid köksbordet o funderade över dagen som passerat och så slutade denna kvällen med tår på kinden...

 

Nu till den stora frågan på allas läppar :

Hur det kändes att bli 50...-tja, jag märkte faktiskt ingen skillnad från dagen innan .

Någon sa till mig att EFTER 50 GÅR DET UTFÖR O DÅ  BORDE DET JU GÅ  LÄTT KAN JAG TYCKA O SEN ÄR DET JU BARA ATT TA MC:N Å ÅKA UPP TILLBAKA IGEN....

ELLER VAD SÄGER NI!

 

 

 

 

Lördagen den 4 juni 2016 kl. 00:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

DYR BLEV DEN!

Å så har jag ju då äran att få erkänna att hjärnkontoret troligen gått på högvarav för länge .

Har nyligen flyttat, inte så långt som det var tänkt men iallafall.

Tyckte detta räckte alldeles lagom. Får berätta mer snart men nu tänkte jag tala om hur det kan gå till i min ngt vimsiga värld.

Jag skriver ju ut mkt texter o bilder å allt vad jag nu får för mig och till saken hör att min gamla skrivare tackade för sig  så jag bestämde mig för att det var bättre att köpa en ny o nu en laserskrivare .

Det gjorde lite ont i plånboken men jag tyckte ändå att jag var värd en ny.

DEN FUNGERADE JÄTTEBRA, detta var inte så länge sedan....

Men flytten stod nu på dörren och mycket att packa var det och tänk, det fanns grejer som jag inte visste att jag hade minsann .

Men jag tog mig i kragen och lyckades även köra en hel del bra-att-ha-prylar till återvinningen. DUKTIG JAG hm!

 

Häromdagen åkte jag upp till huset där jag har lite mer i källaren att hämta och döm om min förvåning...där stod min gamla skrivare  konstigt, slängde jag inte den?

NÄÄÄ, för till min förskräckelse kom jag nu på att jag måste ju ha tagit den nya till återvinningen ...ATTANS !

Så nu har jag varit ner till Karlstad och köpt en ny IGEN, killen på Elgiganten sa att om man kastar sina nya grejer så gäller inte försäkringen......

DUM REGEL TYCKER JAG!

 

Torsdagen den 7 april 2016 kl. 09:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

SOVA?

Vad är det för något tro när man kan sitta här i tidig otta med en kopp te och försöka med lite nya tapeter på hemsidan vilket inte alls går  ...?

Försöker lägga in foton som tapet men oftast blir det antingen flera kopior eller så syns inte hela fotot...borde jag inte lärt mig efter alla år eller är man fullständigt ringrostig efter alla långa frånvaron ....ah, det får helt enkelt bara vara lila ett tag till då!

Livet går vidare och samtidigt som det har skett många nya förändringar så känns det ändå som om man traskar runt i samma gamla spår.

Hur det går ihop har jag inte riktigt fått klart för mig....kanske är jag lyckligt ovetande....ELLER SÅ ÄR JAG BARA TRÖTT !!!

Jag tror jag bara ska ta o jogga runt lite en stund, Viktorius o Pompom kan jag berätta om en annan gång.

SOV GOTT!

 

 

 

Måndagen den 4 april 2016 kl. 04:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

FRÅN MIN MINI PYTTE!

 Ja, nu undrar ni va? Detta blir ingen lång blogg och snart förstår ni varför...men för er skull så kämpar jag ner några råder så ni inte tror att jag kom tillbaka för att INTE stanna.

MIN DATOR ÄR PÅ REPARATION och jag sitter på min lilla telefon och bloggar med dessa små knappar i gubbens läsglasögon...

-Näe, inte lätt detta minsann. 

Jag LÄNGTAR efter min fyrkantiga vän för detta var inte rockigt kan jag säga.

Men så fort den är tillbaka ska jag skvallra om Pompom o Viktorius äventyr.

HA EN JÄTTEGO KOMMANDE HELG!

 

Torsdagen den 5 november 2015 kl. 12:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

VÄNTAR.....SKRIVER LITE!

Arkiv

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

gangster06.zoomin.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.