Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

 

DAGS FÖR FÖRÄNDRING!

Hej alla zoominare och övriga filurer.

Det har nu gått 1 månad och 2 veckor sen Pompom  lämnade oss. Saknaden är stor och då jag själv tyckte att Viktorius tagit det med ro så kom bakslaget .

Han är inte riktigt tillfreds och ibland har han en oro i kroppen som hos mig känns ända in i själen.

Han saknar honom så, älskade fina gammel.

Men iallafall, som ni vet så slutade jag mitt jobb förra året då travstallet till slut la ner sin verksamhet. Började studera till USK för att hoppa av och vidare in på skrivar o litteraturlinje....men så kom då detta MEN ....rastlösheten slog klorna i mig och jag upptäckte att det visst spelar roll att studera med ett gäng ungdomar när man är 50+ .

Jag började kika runt efter hästjobb igen men hade väl inga större förhoppningar.....

Å DÅ BARA HÄNDE DET !

Så nu ska jag ut på äventyr och detta är ju så BARA JAG .

Eskilstuna blir det för både mig och Viktorius.

DAGS FÖR TRAVFOLKET ATT SE UPP

WE ARE BACK!


Nä, Vicke har ju blivit för gammal för att själv tävla men naturligtvis åker jag inte iväg utan honom. Hade någon trott det ? - Näe, tänkte väl det jag 

Det är dags att Kungen fr Ransäter lär de yngre sina små egenheter och bängliga upptåg och som tack så kräver vi att mina passhästar kommer att springa ifrån allt och alla.....ja, alltså på travbanorna förståss.

Själv kommer jag att veckopendla men Viktorius kommer att stanna på jobbet, han behöver inte åka fram o tillbaka. Jag tror att han kommer att återfå sin gnista när han får många kamrater runt sig. Gården är bara så fin så nu hoppas jag att vi kommer att trivas med alla nya hästar och bekantskaper. Nu behöver jag inte fortsätta tänka på vad jag ska bli när jag blir stor utan det är nog bara att konstatera att mitt hjärta stannar hos hästarna.....HOPPAS VI!

 

 

Lördagen den 20 maj 2017 kl. 00:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Pia hemsida 
2017-05-20 13:56
Hej där, länge..länge sen jag var här (kickxia f.d horses-4ever)
Å mycket har hänt hos dig läser jag!
Du är ju en hästmänniska ända ut i fingerspetsarna och att då sätta sig att plugga något helt nytt kan ju kännas hur jobbigt som helst när man är van att röra sig runt bland de fyrbenta mest hela dagarna. Så vad härligt att du kan fortsätta ännu ett tag med det du brinner mest för. Kanske går att plugga på distans lite vid sidan om ifall något är intressant, åtminstone går det med en skrivarkurs vet jag<3 Å du har ju hur mycket som helst att dela med dig av till hästfrälsta, så en bok kan du väl rikta in dig på Kram/Pia
Vargbettan hemsida 
2017-05-21 15:23
Det händer mycket hos dig. Du kan väl ta skrivarkursen på distans? Själv blev jag arbetslös i årsskiftet och söker jobb efter jobb efter...Ha det så fint! /Elisabeth
Ulla 
2017-07-12 13:20
Jag önskar dej all Lycka med det nya du företar dej... man måste känna att allt stämmer för att trivas med livet.
Kram<3

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

VÄNTAR.....SKRIVER LITE!

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

gangster06.zoomin.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

 

 

 

 

 
 

 


 

 

 

 

Min grafik har 

jag lånat hos

 

  

Det är här allting händer!

-Vart då?

-Jo, här förståss...

-Men vart är här då?

OLSÄTER såklart!

 

 

 

free counters
Free counters